Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gyümölcsös kekszjégkrém

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg mascarpone
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 dl tej
  • 3 dl habtejszín
  • 1 csomag háztartási keksz (szögletes)
  • 10 dkg áfonya
  • 10 dkg eper
  • 10 dkg fehér csokoládé

Elkészítés

    1. A mascarponét elkeverjük a vaníliás pudingporral, és a tejjel. A habtejszínt keményre verjük és hozzákeverjük a krémhez.
    2. A sütőforma aljára kekszet teszünk, rákenjük a krém egy részét, megszórjuk az áfonyával és az eperrel, erre újból rétegezzük a kekszet, a krémet, a gyümölcsöt, majd még egy réteget készítünk. A tetejére krém és gyümölcs kerül, majd minimum 4-5 órára a fagysztóba tesszük. 
    3. A fehér csokoládét vízgőz felett, vagy a mikrohullámúsütőben megolvasztjuk és ezzel meglocsoljuk a kekszjégkrémet, amikor felvágjuk.

    Videó! Így készítheted el a gyümölcsös kekszjégkrémet! >>>

    15 HÁZI FAGYI, JÉGKRÉM ÉS PARFÉ, AMIVEL ELVISELHETŐBB A KÁNIKULA! >>>

     

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin