Elkészítés: A piskótát 3 részre vágjuk. Az első részt cikkekre bevagdossuk, de középen nem vágjuk el. Egy nagy keverőtálat fóliával kibélelünk, beletesszük a cikkekre bevágott lapot, így az ívet szépen tartja.
Az őszibarack harmadát is cikkere vágjuk, és a piskótára tesszük. A görög joghurt felét és a poharas natúr joghurtot összekeverjük kevés vízben feloldott 1 csomag zselatinnal. Ízlés szerint cukorral ízesítjük, és a barack harmadával, amit apróra vágtunk. Langyosra melegítjük, és a tésztára öntjük. Rátesszük a második piskótát. Betesszük a hűtőbe dermedni.
A következő réteg krém is hasonló, de ebbe túrót is keverünk, és reszelt citromhéjat. Ezt is a tésztára öntjük, és befedjük a maradék tésztával.
Másnapig pihentetjük. Megfordítjuk és tálra borítjuk, a fóliát lehúzzúk róla és díszítjük. Nagyon könnyű és finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre