Elkészítés: A csirkemellet enyhén sós vízben puhára főzzük, a főzőléből kivesszük, bőrét lehúzzuk, a húst leszárítjuk, kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
A narancs és az alma héját eltávolítjuk, majd kis kockákra vágjuk. A megmosott zellerlevelet apróra vágjuk, és a hozzávalókat összekeverjük.
Az öntethez a hagymát felaprítjuk, és a kefirben elkevert majonézhez adjuk, majd citomlével, sóval, curryvel fűszerezzük, az egészet jól összekeverjük, és az előkészített narancsos csirkére öntjük.
Legalább 1 órán keresztül hideg helyen állni hagyjuk. Salátalevelekre halmozva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre