Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsökkel sült sonkaszeletek

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, felszeleteljük, és kivágjuk a magjukat.

Elkészítés: A sonkát az olajon nagyon lassan elkezdjük sütni. Amikor megsült, kivesszük, és a serpenyőben visszamaradt zsiradékon megsütjük a gyümölcsöket. Amikor megsültek a gyümölcsök is, a serpenyőbe beletesszük a mustárt, kicsit lepirítjuk, majd 1 dl vizet öntünk rá, és összeforraljuk. Tálalásnál egymásra rétegezzük a sonkát és a sült gyümölcsöket, a megmaradt gyümölcsöket mellé tesszük, és a mártással meglocsoljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 498 kcal

Megjegyzés

Fotó: Komáromi Zoltán

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss