Elkészítés: Az összetevőkből összeállítjuk a tésztát, és fél órára hűtőbe tesszük. Utána 5 mm vastagságúra kinyújtjuk. Pohárral köröket szaggatunk, és belehelyezzük a kikent kis tortaformákba. Mindegyik alját villával megszurkáljuk, és addig sütjük, míg pirosodni kezd.
Közben megfőzzük a pudingot, kihűtjük és hozzákeverjük a rumot, a vajat és a végen óvatosan a fölvert tejszínt.
A kosárkákat 3/4-ig töltjük krémmel, majd feltöltjük a gyümölccsel. A zselét elkészítjük az utasítás szerint. Mikor hűlni kezd, ráöntjük a gyümolcsök tetejére.
A finomságot hűtőben hűtjük tálalás előtt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre