A húst 6-8 szeletre vágjuk, kilopfoljuk, majd a gyros fûszerkeverékkel és az olajjal bedörzsöljük. Letakarva egy éjszakára ahűtőbe tesszük.
A pácolt hússzeleteket a rostélyra tesszük, és oldalanként 3-4 perc alatt parázs fölött aranybarnára sütjük.
Amíg a hús sül, elkészítjük a tölteléket: a lilakáposztát vékony csíkokra vágjuk, ízlés szerint megsózzuk. Egy óra múlva kicsavarjuk, lecsöpögtetjük.
A paradicsomokat félkarikákra vágjuk, a vöröshagymát vékonyan fölszeletelünk,gyűrűireszedjük. A megmosott, lecsurgatott salátát vékony csíkokra vágjuk. A natúr joghurtot a zúzott fokhagymávalösszekeverjük,ízlés szeirnt megsózzuk, megborsozzuk. A csípős paprikakrémet fél kiskanál vízzel kikeverjük.
A kész húsokatvágódeszkáratesszük, és éles késsel csíkokra vágjuk. Közben a pitakenyeret a rostélyon megforrósítjuk.
Azelőkészített zöldségeket és a még forró húscsíkokat a pita üregébe rétegezzük úgy, hogy közben a fokhagymás joghurttal és a csípős paprikakrémmel meglocsoljuk.