Elkészítés: A csíkokra metélt pulykahúst a fűszerkeverékkel megszórjuk. A hosszában félbevágott cukkinit felszeleteljük. A salátát csíkokra, a paradicsomot kettévágjuk. A sajtot szétmorzsoljuk. Az uborkát durvára reszeljük. A présen átnyomott vagy összezúzott fokhagymát a joghurttal és a reszelt uborkával összekeverjük. A tzatzikit sóval, borssal ízesítjük. A húscsíkokat a felhevített olajon kb. 5 perc alatt megsütjük. Hozzáadjuk a cukkinit, további 2 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. A pitát mikróban felmelegítjük, a tetejét levágjuk. A húst a salátával, a paradicsommal meg a sajttal összekeverjük, és a pitába töltjük. A tatzikit külön kínáljuk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre