Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors rukkolás-pestós metélt

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1.  A tésztát enyhén sós, lobogó vízben al dentere főzzük a csomagolásán megadott idő alatt.
  2.  Közben a rukkolát és a bazsalikomot leöblítjük, majd lerázzuk vagy konyhai papírtörlőn leszárítjuk. A megtisztított, feldarabolt fokhagymát a lecsipkedett bazsalikomleveleket és a fenyőmagot keverőpohárba tesszük, és botmixer segítségével összeturmixoljuk. Apránként beledolgozzuk az olívaolajat, majd beleforgatjuk a parmezánt, és a pépet krémesre keverjük. Végül sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tésztát leszűrjük, lecsepegtetjük és tálba tesszük. Még forrón összeforgatjuk a pestóval és a rukkolával, majd megszórjuk egy kevés durvára aprított fenyőmaggal.

MÉG TÖBB ISTENI TÉSZTAFÉLE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss