A vizet egy nagy edényben felforraljuk, és hozzáadjuk a kókuszt és a vaníliát, majd kis lángra vesszük, és belekeverjük a kukoricadarát. Folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg szépen elválik az edény falától, és hozzákeverjük a kókuszzsírt.
A masszát egy tepsibe öntjük, kókusszal vastagon megszórjuk a tetejét, megvárjuk, míg kihűl, és felszeletjük.
A kukoricadara, puliszka avagy más néven polenta, sokak nagy kedvence, mert tápláló, erősíti a testet és nagyon gyorsan elkészíthető.Ráadásul még gluténmentes is, így gm diétába is jól beilleszthető. Fogyasztható édesen és sósan is. Korábban, már tettem fel sós puliszkás receptet a blogra, egy párolt zöldséges receptet itt olvashatsz, és itt találsz egy polenta pizza receptet. Most egy édes változatot írok Nektek, amit gyakran szoktam elkészíteni:) - vitaik
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!