Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval, a cukorral vagy édesítővel, kakaóporral és a tojással. Sűrű masszát kell kapnunk. Ez elég kis adag, pont arra lett kifejlesztve, hogy ne együnk belőle sokat. Szóval ezért én mikróban sütöm, egy kis jénai edényben, 3 percig! Tényleg megsül, nagyon gyors, és kis adag. Utána megfőzöm a pudingot, kicsit sűrűbbre, mint szoktam, megvárom, amíg langyos lesz, és ráteszem a tetejére.
Ez tényleg a leggyorsabb változata,de ezt az alapot minddenfélével lehet variálni: a tésztába csokit, gyümölcsöket, kávéport teszünk
vagy a vaníliás krém helyett 10 dkg túró, 1 teáskanál reszelt citromhéj,
édesítőszer vagy cukor, és 1 evőkanál tejföl keverékét tehetjük rá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre