Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors csokitorta

15 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejszínt felmelegítjük egy lábosban, közben a csokit apró darabokra törjük. Amikor a tejszín már forró, beledobjuk a darabokra tört csokit, és folytonos kevergetés mellett alacsony lángon addig olvasztjuk, míg homogén állagú krémet kapunk. Levéve a tűzről belerakjuk a vajat, és felolvadásáig kevergetjük. A krémet a tortalapra öntjük, majd ha kihűlt, a hűtőben 2 órát állni hagyjuk. Miután a krém megszilárdult, a tetejét ízlés szerint díszítjük az egész mogyorókkal.

Megjegyzés

A krémet ízesíthetjük reszelt narancshéjjal, apróra tört magvakkal, vagy bármivel, amit szeretünk, és illik a csokihoz. - zummedli87

Ezek is érdekelhetnek

Friss