Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors csokikrém tortába

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 db piskótatorta
  • A krémhez:
  • 20 dkg tejcsokoládé
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 6 dl habtejszín
  • 2 csomag habfixáló

Elkészítés

Elkészítés: Süssünk - vagy vegyünk, bár én inkább a sütés híve vagyok - egy piskótatortát.

A krémhez mikróban megolvasztom az apróra tört csokikat, eközben keményre felverem a tejszínt a habfixálókkal, majd óvatosan belekeverem fakanállal a habba a felolvasztott csokoládét. Rövid időre, míg megdermed, beteszem a hűtőbe, majd dermedés után megkenem a piskótát az isteni krémmel.

Amíg elkészül:
Sütéssel: 45 perc
Sütés nélkül (bolti piskótával): 20 perc

Ezek is érdekelhetnek

Friss