Elkészítés: A tisztított hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a vaj és az olaj keverékén elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a felkockázott szalonnát, és 2-3 perc alatt összesütjük. Beletesszük a mustárt, a sűrített paradicsomot, a felkockázott paradicsomot és a lecsepegtetett babot. Sóval, borssal és a felaprított zellerlevéllel ízesítjük. Néhány perc alatt összefőzzük, majd jénai tálba, vagy bármilyen hőálló edénybe tesszük, a beirdalt kolbászokat a tetejére helyezzük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a kolbász meg nem pirul. Ha kész, friss kenyérrel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre