Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért nem ehet együtt a szüleivel György herceg és Sarolta hercegnő

default user icon
MME
Talán nem is gondolnád, de György, Sarolta és Lajos a hivatalos eseményeken sosem ülhetnek a szüleik mellett. Sőt, gyakran az is előfordul, hogy egy másik teremben kell elfogyasztaniuk a vacsorájukat!

A királyi család ünnepi vacsoráin Vilmos herceg és Katalin gyermekeinek, Görgy hercegnek, Sarolta hercegnőnek és a kis Lajos hercegnek is a szüleiktől távol, a "gyerek asztalnál" kell helyet foglalniuk - írja a Harpers Bazaar. A brit királyi család szokása szerint a gyerekek a többi csöppséggel együtt étkeznek, és dadusok ügyelnek arra, hogy mindenki szépen, csendben fogyassza el a vacsoráját. Ez pedig addig így is marad, amíg a gyerekek el nem sajátítják az "udvarias beszélgetés művészetét", hogy megfelelően tudjanak társalogni a többi vendéggel.

A Buckingham palota egykori séfje, Darren McGrady - aki hét karácsonyi vacsorát állított össze a királyi család számára, mikor Vilmos és Harry még kicsik voltak - azt mondta, a gyerekek az ünnepekkor addig nem csatlakozhattak a felnőttekhez, amíg meg nem tanultak viselkedni az asztalnál.

Az elvárások pedig elég nagyok, hiszen a családtagoknak legalább két nyelven folyékonyan kell beszélniük, hogy kivehessék a részüket az asztalnál való társalgásban. Emiatt Sarolta már három évesen elkezdett spanyol nyelvleckéket venni. Nem semmi, ugye? 

EZÉRT AZ ÉDESSÉGÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ>>> 

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE>>> 

EZÉRT NÉZ KI ILYEN JÓL KATALIN HERCEGNÉ EGY HÓNAPPAL A SZÜLÉS UTÁN>>> 

7 TÉNY MEGHAN HERCEGNÉ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAIRÓL, AMIN NAGYON MEG FOGSZ LEPŐDNI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss