Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyöngy Vénymester: Intézze kényelmesen vényes ügyeit!

Gyógyszert írt fel az orvosa, de épp elfogyott? Előzze meg a problémát, és használja a Gyöngy Vénymester applikációját, amellyel vényköteles gyógyszereit már kényelmesen, akár otthonról is előjegyezheti. Töltse le ingyenesen, és spóroljon időt magának!
Hogyan kell használni a Gyöngy Vénymestert?

Válassza ki készüléke típusától függően az App Store/Google Play áruházán keresztül az ingyenes alkalmazást, és töltse le!

Első lépésként regisztráljon (csak egyszer szükséges, mert utána a rendszer automatikusan belépteti fiókjába).

Készüléke kamerájának segítségével olvassa be a vényen található két vonalkódot (egyszerre többet is rögzíthetünk).

Az előjegyzések rögzítése után kiválaszthatja az Ön számára megfelelő Gyöngy Patikát, ahol előjegyzéseit át szeretné venni. A rendszer helymeghatározással felajánlja a legközelebbi lehetőségeket, amit név szerint is kikereshet, így utazási szokásaihoz igazíthatja az átvételi pontot.

Az előjegyzés „elküldése” után az alkalmazás értesítést küld, amikor az előjegyzett termékeit a kiválasztott patikában összekészítették, és átvehető.

Hogyan fizethetünk gyógyszereinkért?

Gyógyszereinket vény ellenében van lehetőségünk átvenni, és személyesen fizetni.

A vényköteles gyógyszerek rögzítése mellett a Gyöngy Patikák katalógusában megjelent akciós vitaminokat, gyógyhatású készítményeket is előjegyezhetjük, amit a gyógyszerekkel együtt össze is készítenek nekünk. 

A Gyöngy Vénymester nem váltja ki a beteg és a gyógyszerész közötti személyes találkozást, és az alkalmazásban szereplő információk nem helyettesítik a kezelőorvossal/szakorvossal és /vagy gyógyszerésszel történő konzultációt.

*A Gyöngy Vénymester applikációs előjegyzési rendszer készletinformációt ad, használata nem minősül sem gyógyszerrendelésnek sem gyógyszerigénylésnek, az orvosi vény elfogadása és a gyógyszer kiadása minden esetben gyógyszertárban, gyógyszerész felelőssége mellett történik a szakmai szabályok betartásával.

Videó az applikáció működéséről >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss