Elkészítés: A tepsit kiolajozzuk, megszórjuk zsemlemorzsával.
A burgonyát meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Sózzuk, szerecsendióval megszórjuk, majd a tepsiben szétterítjük.
A hagymát finomra vágjuk. A tejfölt simára keverjük az olvasztott, de már nem forró margarinnal, hozzáadjuk a lisztet és a hagymát. Végül a gyömbérrel, az ételízesítőkkel, fűszerekkel összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, majd fóliával letakarva előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütjük.
Ha a krumpli megpuhult, a tetejét lepirítjuk. Tálaláskor meghinthetjük reszelt sajttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre