A szezámmagot szárazon, zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és félretesszük. A sárgarépákat és a gyömbért megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk.
A zsiradékot felhevítjük, és beletesszük a feldarabolt gyömbért, az őrölt koriandert és az asafoetidát, és egy rövid ideig pirítjuk. Hozzáadjuk a sárgarépát, a sót és egy kevés vizet, majd addig főzzük, amíg a répa megpuhul, végül hozzákeverjük a szezámmagot.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük. A gyömbéres szószt a tésztával tálaljuk.
A jóga elvonuláson mindig nagy sikere van a zöldségekkel és pirított magvakkal készített tésztáknak. Ez a sárgarépás-gyömbéres tészta is nagy kedvenc. :) Elkészítheted könnyű vacsorának vagy egy gyors nyári ebédnek salátával. - vitaik
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!