Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyömbéres húsgolyók

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A húst összekeverjük a megtisztított, zúzott fokhagymával, a lereszelt gyömbérrel és a tojásokkal. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd 30 percig pihentetjük.

2.

A húsmasszából kicsi golyókat formázunk, és a felforrósított olívaolajon mindet ropogósra sütjük.

3.

A babkeveréket felforrósítjuk, tányérokra halmozzuk, a kisült húsgolyókat rátesszük, végül az egészet átmelegítjük, és forrón tálaljuk.

Üde ízt ad az ételnek, ha finomra vágott petrezselymet is adunk a húsmasszához. A sütéshez használhatunk napraforgóolajat is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss