Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gyertek át vacsorára! Pauman Dani pikáns sörkiflije

A koronavírus hozta helyzetben sokkal többet sütünk-főzünk és eszünk otthon, mint előtte valószínűleg bármikor. A konyhai terep akár a kezdők, akár a konyhában otthonosan mozgók számára egy hónap leforgása alatt a mindennapi élet fontos színterévé vált. A Mindmegette.hu és a HOT! magazin most összehozza azokat, akik szeretnek főzni. A Gyertek át vacsorára! sorozatban ismert emberek főznek - ezúttal Pauman Dani olimpiai ezüst érmes kajakos főz, vagyis süt nekünk, mégpedig egy saját fejlesztésű sörkiflit!

Április 20-tól, hétköznap este 19 órától beköltözhetsz egy sztár konyhájába, sőt együtt is főzhetsz vele! A Mindmegette.hu és a HOT! magazin új sorozatában ismert emberek; színészek, televíziós személyiségek, sportolók, énekesek készítik el kedvenc családi receptjüket.

A mai vendéglátónk Pauman Dániel, akiről tudjuk, hogy szeret sütni, és az élesztős, kelt, kovászos dolgoknak nagy rajongója, és Szabadfi Szabinak, a péknek- akivel egyszer együtt sütöttek válunk szilveszteri tésztamalacot - nagy tisztelője, így nem voltunk meglepve, hogy ezúttal is egy kelt finomságot készített nekünk! 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin