Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyerekkorában éhezett Ronaldo - keresi azokat, akik segítettek rajta

default user icon
MME
Cristiano Ronaldo ma a világ legjobban kereső sportolói közé tartozik, de a portugál labdarúgó élete sem volt mindig fenékig tejfel. A Juventus focistája gyerekkorában olykor a McDonald's-ban kuncsorgott hamburgerért, hogy ne éhezzen.

Cristiano Ronaldo soha nem felejti el, hogy honnan jött. Az ötszörös Aranylabda-nyertes futballista többször is mesélt már arról, hogy nagyon nehéz körülmények között nőtt fel három testvérével. Édesanyja gyakorlatilag egyedül nevelte fel őket, miután alkoholista férjére nem sokat számíthatott. Ronaldóéknak sokat kellett nélkülözniük. A sztár nemrég Piers Morgannak adott interjút, amiben elmesélte, hogy sokszor ételre sem volt pénzük, így aMadeirán a McDonald's-nál kuncsorogtak ételért. 

- Amikor 11-12 éves voltam, nem nagyon volt pénzünk. A stadion mellett, ahol laktunk, volt egy McDonald’s. Késő este, ha éhesek voltunk bekopogtunk a hátsó ajtón, és megkérdeztük, maradt-e pár hamburger. Edna és még két lány adott enni, hihetetlenek voltak – mesélte az interjőban Cristiano Ronaldo.

A futballista azt is elmondta, hogy nagyon szeretné megtalálni azt a három nőt, akik segítettek rajta akkor, szeretné viszonozni a kedvességüket.

- Azóta bezárták azt a McDonald'sot. Remélem, hogy ez az interjú segít, hogy rájuk találjak. Nagyon boldog lennék, ha meghívhatnám őket a torinói vagy a lisszaboni házamba, hogy velem vacsorázzanak. Meg akarom találni őket, hogy visszaadhassak valamit abból, amit ők tettek értem - mondta Ronaldo.

 

Az interjú óta az egyik hölgy Paula Leca már jelentkezett is. A nő azt mondta, hogy hihetetlen, hogy Ronaldo még emlékszik a történtekre, az pedig, hogy viszonozni szeretné mindezt jelzi, hogy a sztár mennyire emberséges.

ÍME CRISTIANO RONALDO KEDVENC ÉTELE! MUTATJUK, HOGY KÉSZÍTSD EL >>>


Ezek is érdekelhetnek

Friss