Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gumicukor, rágó vagy csoki? Ezt árulja el a személyiségedről a kedvenc édességed

default user icon
MME
Próbálsz egészségesen étkezni, de a kedvenc nasidnak egyszerűen sosem tudsz ellenállni? Nyugi, ezzel nem vagy egyedül, néha mindenki elcsábul. Azonban az, hogy milyen finomsággal „bűnözöl” rendszeresen, többet elárul rólad, mint gondolnád.

1. Gumimaci

Ha a színes, zselés cukorka mindig el tud csábítani, akkor valószínűleg örök gyerek vagy a szíved mélyén. Nyitott vagy és optimista, aki szereti körülvenni magát hasonlóan pozitív emberekkel. A barátaid azt gondolják rólad, hogy nagyon jószívű, kedves és mindig vidám vagy.

2. Nyalóka

A nyalóka-imádók általában nagyon türelmesek és szeretik kiélvezni az élet minden egyes percét. Általában nem nyílnak meg könnyen, mivel szeretnek időt szánni arra, hogy jobban megismerjék a másikat. Viszont ha valakit a bizalmukba fogadnak, ahhoz nagyon ragaszkodnak.

3. Étcsokoládé

A keserű étcsoki választása azt sugallja, hogy érett vagy és reálisan gondolkozol. Szívesebben kortyolgatsz vörösbort Cosmopolitan koktél helyett és jobban szereted a szűkkörű baráti összejöveteleket, mint a nyüzsgő bulikat.

4. Savanyú cukorka

Imádsz kockáztatni és merész döntéseket hozni. Szereted a pezsgést és a bulikat, akik ismernek, nagyon érdekes személyiségnek tartanak. Egy impulzív ember vagy, aki sohasem riad vissza egy kis kalandtól.

5. tejkaramell

Számodra az élet a tanulásról szól, a célod, hogy minél többet tudj meg a világról. Azokat az embereket értékeled igazán, akik hozzád hasonlóan szomjazzák a tudást, valamint azokat, akiktől sokat tanulhatsz. Könnyen barátkozol, nem félsz kimutatni az érzelmeidet mások előtt.

6. Rágógumi

„Honnan van ennyi energiád?” Ez az a kérdés, amit valószínűleg naponta többször is feltesznek neked. Nagyon motivált és céltudatos vagy, állandóan pörögsz. Bármilyen keveset is aludtál az este, reggel mindig fitten kelsz ki az ágyból és alig várod, hogy elkezdhesd a napot.

MIT ÁRUL EL RÓLAD A KEDVENC CSOKID?>>> 

MIT ÁRUL EL RÓLAD A KEDVENC KAJÁS EMOJID? CSEKKOLD LE!>>> 

MIT ÁRUL EL RÓLAD A KEDVENC FAGYID?>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss