Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gulyásleves egyszerűen

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg sertés lapocka
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 2 db burgonya
  • 1 db nagy fej vörös hagyma
  • 2 ek pirospaprika (őrölt)
  • 4 ek étolaj
  • 6 dl víz
  • bors
  • kömény

Elkészítés

    1. A húst megmossuk, felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, 2 ek. olajon üvegesre pároljuk. Ezután beletesszük a húskockákat és fehéredésig pirítjuk őket.
    2. 2 ek. pirospaprikát teszünk rá, majd összekeverjük, hogy mindenhol érje a húst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuka köményt, majd felöntjük vízzel, hogy épp ellepje.
    3. Amíg fő a hús, 2 ek. olajon megpároljuk a zöldségeket, majd vizet öntünkk rá és puhára főzzük, félretesszük. Amikor a hús is megpuhul, hozzáöntjük a leveset a zöldséggel együtt. Újraforraljuk, majd ízlés szerint tovább ízesítjük.

    GULYÁSLEVES GLUTÉNMENTES CSIPETKÉVEL>>> 

    A LEGFINOMABB ALFÖLDI GULYÁSLEVES>>> 

    GULYÁSLEVES DEBRECENIVEL>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin