Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Grízgaluska

Hozzávalók

  • 1 db tojás
  • búzadara

Elkészítés

    1. A tojást felverjük a sóval, majd annyi búzadarát teszünk bele, hogy se túl híg, se túl kemény ne legyen, ha a tányért megmozdítjuk, akkor még mozduljon meg benne.
    2. Fél órát pihentetjük, addigra megduzzadnak a grízszemek és már nem mozdul el a tányérban.
    3. Forró, sós vízbe szaggatjuk, kifőzzük. Jól megduzzad, és könnyű lesz.
    4. Miután kiszedjük óvatosan a forró levesbe rakjuk és így hagyjuk még állni 10 percig, hogy magába szívja a leves ízét.

    EGYSZERŰ LEVESEK MÁSKÉPP: ÍME 10 IZGALMAS LEVESBE VALÓ! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin