Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezni gyorsan és feleannyi zsírral? Lehetséges!

default user icon
MME
A felesleges zsír kicsöpög, az étel gyorsabban elkészül a Russell Hobbs grillsütőkkel

Ki ne akarna gyorsabban és egészségesebben sütni? A költői kérdésre a Russell Hobbs grillek kézzelfogható választ adnak egy egyszerű, ám hatékony megoldással. Akár 42%-kal kevesebb zsírt tartalmaznak a velük készült fogások, mert az alsó és felső sütőlemezek enyhén összenyomják a készülő ételt, ezzel zsírt préselnek ki belőle, a grillsütő lemezeinek ferde szöge pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges zsír kicsöpögjön a csepegtető tálcára. Ráadásul a tapadásmentes bevonattal készült lemezeket nem kell plusz zsiradékkal megkenni.

A mai világban a gyorsaság sem utolsó szempont, ezért a Russell Hobbs egy továbbfejlesztett fűtési technológiával jelentősen lerövidítette a grill-lapok felfűtési idejét, így sokkal rövidebb idő alatt készül el bennük az étel. További előny, hogy a Permacoat tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a sütőlapok élettartama csaknem háromszorosára nőtt a hagyományos készülékekhez képest.

Grillezés három méretben

A grillezés népszerűsége a sokoldalúságában rejlik, az egyszerű pirítóson, melegszendvicsen keresztül a különböző húsok, hamburgerek, kolbászok sütésén át a zöldségekig terjed a skála.

A grillsütőben készülhet gyors családi vacsora, de egy nyári partin is jó szolgálatot tehet, ha egyszerűen akarunk több embert jóllakatni. Praktikus konyhai kiegészítő, de akár nyaralásra is magunkkal vihetjük. A Russell Hobbs a fogyasztói igényeknek megfelelően három méretben kínálja a „zsírcsökkentő” grilleket.

A fekete lakk kivitelben készült, stílusos Kompakt készülék ideális választás kis konyhával rendelkező pároknak és egyedülállóknak, kollégista vagy albérletben élő diákoknak. A kivehető sütőlapokat könnyű tisztítani.

A Családi változattal már egy nagyobb család asztalára is gyorsan odakerülhetnek a kedvencek, hamburgerpogácsa, csirke, kolbász vagy éppen melegszendvics anélkül, hogy be kellene kapcsolni a tűzhelyet. A grillkészülék eltávolítható sütőlapjai használat után akár mosogatógépben is elmoshatóak.

Vendégváró grill a legnagyobb készülék, egyszerre hat adag étel készíthető vele, szabályozható hőmérsékleten. Gyors, látványos és egyszerű formája ez a sütésnek, ha több embert látunk vendégül, a mosogatás pedig itt is egyszerű, hisz a sütőlapok egy gombnyomással kivehetőek.

A Russell Hobbs grillsütő előnyei:

A rugalmas csuklópánttal rögzített alsó és felső sütőlemez szorosan tartja a különböző vastagságú ételeket, legyen az egy vastagabb szelet hús vagy egy vékony bacon. A kicsúsztatható pántnak köszönhetően vastagabb kolbász vagy hússzelet is készíthető velük.

Tapadásmentes bevonatú sütőlemezét már nem kell külön zsiradékkal megkenni.

Csepegtető tálcája felfogja és eltávolíthatóvá teszi a felesleges zsírt.
Állítható dőlésszögű sütőlapjai a grillezés mellett egyenes állásban melegszendvics-készítésre is alkalmassá teszi.

Ezek is érdekelhetnek

Friss