Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett vajhal kacsamájjal és hagymás rebarbarakompóttal

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A rebarbarát megtisztítjuk, felkockázzuk. A cukrot halványra karamellizáljuk, rádobjuk rozmaringot, a rebarbarát és a cikkekre vágott hagymát, felöntjük a borral, és kb. 5 perc alatt megpároljuk.

A halat és a májat sózzuk, beolajozott grillrácsra téve néhány perc alatt megsütjük. Frissen őrölt borssal vagy színes borssal megszórjuk, és a hagymás rebarbarakompóttal és kenyérrel tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, Győrfi Viki fotója.

További fotók, érdekességek és receptek a Mesterkurzus blogban található! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss