Egy grillserpenyőt felforrósítunk, meglocsoljuk olajjal, és a szobahőmérsékletű struccsteaket oldalanként 4 percig sütjük. Megsózzuk, -borsozzuk, és hozzáadjuk a vajat. Végül 10 percig, alufóliával letakarva pihentetjük a húst.
Amíg a hús pihen, megtisztítjuk a zöldségeket, karikára és hasábokra vágjuk, majd kevés vajon fogkeményre pároljuk azokat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A joghurtba belekeverjük a mustárt, a préselt fokhagymát, a felaprított kapor felét és egy csipet sót. Jól kikeverjük, majd a tetejét meghintjük a kapor másik felével.
A pihentetett húst csíkokra vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a párolt zöldségekkel, és megszórjuk a bazsalikommal. A fűszeres joghurttal kínáljuk.