Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges hússaláta grillezett struccsteakből

15 perc
bonyolult
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy grillserpenyőt felforrósítunk, meglocsoljuk olajjal, és a szobahőmérsékletű struccsteaket oldalanként 4 percig sütjük. Megsózzuk, -borsozzuk, és hozzáadjuk a vajat. Végül 10 percig, alufóliával letakarva pihentetjük a húst.
  2. Amíg a hús pihen, megtisztítjuk a zöldségeket, karikára és hasábokra vágjuk, majd kevés vajon fogkeményre pároljuk azokat. Megsózzuk és megborsozzuk. 
  3. A joghurtba belekeverjük a mustárt, a préselt fokhagymát, a felaprított kapor felét és egy csipet sót. Jól kikeverjük, majd a tetejét meghintjük a kapor másik felével.
  4. A pihentetett húst csíkokra vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a párolt zöldségekkel, és megszórjuk a bazsalikommal. A fűszeres joghurttal kínáljuk.

Megjegyzés

Egy különleges hússaláta fantasztikus új ízvilággal. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss