Elkészítés: A fûszerek leveleit egy tálba tépkedjük. A fokhagymát és a
leveleket összezúzzuk. Ráöntjük az olívaolajat, összekeverjük. Belefektetjük a felszeletelt húsokat. Legalább 1-2 órára hûtõbe tesszük. Kivéve onnan beszórjuk sóval, borssal, a forróra hevített grillrácsra fektetjük, forgatva jól átsütjük.
Az apróra vágott húsokból készíthetünk nyársat hagymával, paprikával, paradicsommal, szalonnával, gombával. A gombákat töltsük meg márványsajttal, és süssük át a rácson.
A zöldsalátához a salátát kézzel apróra tépkedjük, hozzáadjuk az olívabogyót, a fokhagymát apróra vágva. Hozzáadunk ízlés szerint olívaolajat. Fûszerezzük borssal, sóval. Összekeverve 1 órára hûtõbe tesszük.
A babsalátához a salátát apróra tépkedjük. Beleszeljük a póréhagymát. A zellert és a sárgarépát gyufaszál vékonyra lereszeljük. A babot hozzáöntjük, és 1 citrom levével, olívaolajjal meglocsoljuk ízlés szerint. Enyhén megsózzuk. Az ízek összeérleléséhez 1 órára hûtõbe tesszük. Jó étvágyat!