Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett piri-piri garnéla

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bambusz- vagy fanyársakat vízbe áztatjuk - így grillezéskor nem égnek meg -, a pácléhez finomra aprítjuk a hámozott fokhagymát, kétféle olajjal összekeverjük, sózzuk és borsozzuk. A garnélákat legalább 15 percig bennehagyjuk. Csípősebb lesz, ha tovább pácoljuk.
  2. A pácléből kivéve a nyársakra tűzzük, és zellerzöldet teszünk a garnélákra.
  3. A felhevített grillsütőn oldalanként kb. 5 percig sütjük. Önmagában is finom, de pirított új burgonyával körítve még kiadósabb.

    12 GRILLRECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

MENNYEI GRILLRECEPTEK >>>

Megjegyzés

Piri-piri olaj vagy szósz helyettesíthető édes csiliszósz és pár csepp csiliolaj keverékével. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss