Keress receptre vagy hozzávalóra

Grillezett pácolt csirkecomb

Hozzávalók

  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3,75 dl világos sör
  • 1 dl ketchup
  • 5 ek olívaolaj
  • 2 csipet csilipor
  • 5 ek Worcester-szósz
  • 2 ek folyékony méz
  • 1 ek dijoni mustár
  • 12 db csirkealsócomb
  • 1 db lime

Elkészítés

    1. A megtisztított fokhagymát finomra vágjuk, majd egy nagy tálban összekeverjük a szoba-hőmérsékletű sörrel, a ketchuppal, az olívaolajjal, a csiliporral, a Worcester-szósszal, a mézzel és a mustárral, valamint ízlés szerint sóval.
    2. A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk, és gondosan a mézes-mustáros pácba forgatjuk. A tálat folpakkal letakarjuk, és a hűtőbe tesszük éjszakára.
    3. A grillt előkészítjük 200-220 fokos indirekt sütéshez. A combokat kivesszük a pácból, majd a forró rostélyon alaposan átsütjük 20-25 perc alatt. Közben forgatjuk és a páccal kenegetjük. A megmosott, cikkekre vágott lime-mal tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin