Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett polenta

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kukoricadarát a forrásban lévő alaplébe öntjük, és addig főzzük, amíg sűsű kása állagú nem lesz. Ha szükséges, még öntünk rá vizet, és sózzuk is, ha kell.
  2. Az egészet egy kb. 5 cm magas, szögletes edénybe öntjük, amit előzőleg a kanál olajjal kicsit kikentünk, és kihűtjük.
  3. Amikor kihűlt, kiborítjuk az edényből, és felvágjuk. Egy grillezésre alkalmas serpenyőben, vagy grill rácson ( álltalában nehéz bordázott teflonban szoktam sütni) mindkét oldalát pirosra pirítjuk.

Megjegyzés

Szaftos húsok mellé nagyon jó köret. Egyszerű, olcsó és mutatós. - Hanzlzita

Ezek is érdekelhetnek

Friss