Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett füstölt sajt paradicsomos zöldsalátával

15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A kenyeret falatnyi darabokra vágjuk, tepsire tesszük, megöntözzük olívaolajjal és 200 fokon ropogósra sütjük.
  2. A megmosott koktélparadicsomot szintén a tepsire tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, picit megsózzuk és 200 fokon megsütjük.
  3. A dresszinghez egy kis üvegben összerázzuk az olívaolajat, a csili pelyhet, az aprított bazsalikomot, a citromlevet, és egy pici sót.
  4. A grill sajtokat a csomagoláson lévő utasítás szerint megsütjük pl. kontakt grillen.
  5. A madársalátát és a rukkolát átkeverjük a dresszinggel, ráfektetjük a sült paradicsomot, dobálunk rá a sült kenyérkockából és végül ráhelyezzük a grillezett sajtokat. Azonnal tálaljuk.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

GRILL CAMEMBERT SAJTOS HAMBURGER>>> 

"MINDEN FALATNÁL ÚGY ÉREZZÜK, HOGY LUFIHÁBORÚ VAN SZÁNKBAN" - FÜSTÖLT GRILLSAJTOKAT TESZTELTÜNK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss