Elkészítés: A páchoz valókat egy tálban összekeverem, a fűszereket ízlés szerint adagolom, de semmiből sem teszek nagyon sokat. A csirkemelleket elfelezem, majd a vastagságát is felezem, és ezeket a vékony szeleteket elmerítem a pácban, lefedem, és a hűtőbe teszem 3-4 órára.
A kuszkuszt egy magasfalú edénybe teszem. A zöldségeket egy másik edényben kevés olajon, megsózva megpárolom, majd ha elkészült, átszedem a kuszkuszra, fűszerezem gyömbérrel és kurkumával. 6 dl vizet vagy zöldséglevet forralok, majd a zöldséges kuszkuszra öntöm, átkeverem, és lefedve hagyom, hogy a szemek magukba szívják a nedvességet. 10-15 perc alatt magától elkészül.
Tálaláskor a kuszkuszt formagyűrűbe kanalazom és paradicsomszelettel díszítem. A pácolt hússzeleteket pedig grillen pár perc alatt megsütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre