Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett csirkemell pestós tésztával

MME MME
30 perc
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet megtisztítjuk, nagyobb szeletekre vágjuk. A húsokat zsírpapírra tesszük, megszórjuk sóval, borssal, édesköménnyel és rozmaringgal, majd betakarjuk a papír másik részével és sodrófával belepréseljük a fűszereket.
  2. Egy serpenyőbe olívaolajat hevítünk, megpároljuk rajta a zúzott fokhagymát, rátesszük a csirkemellet és mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a félbe vágott koktélparadicsomot és megsütjük azt is.
  3. A zöldbabot olajon megpároljuk, majd felöntjük vízzel. Forrástól számítva 6-8 percig főzzük.
  4. A lasagne lapokat kis darabokra törjük, majd a csomagoláson található előírás szerint forró vízben megfőzzük, leszűrjük és összekeverjük a pestóval. 
  5. A csirkemellet a tésztával, a zöldbabbal és bébispenóttal tálaljuk.

CITROMOS CSIRKEMELL SPAGETTIVEL >>> 


Ezek is érdekelhetnek