Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett busaszelet zöldségekkel

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A halfilét kettévágom, beirdalom, sózom, borsozom, csöpögtetek rá citromlevet. Félreteszem.

A sárgarépát és a fehér spárgát megpucolom. A krumplit és a spárgát felteszem főni, később hozzáadom a fehér spárgát, végül a zöld spárgát. A főtt kukoricára rátekerem a bacont.

Egy grill serpenyőbe öntök kevés olajat, és megpakolom zöldségekkel, fűszerezem, és elkezdem sütni. Ami már megsült, azt kiveszem, félreteszem, és belerakom a maradékot. A végén a halat is meggrillezem, a bőrös oldalával kezdve.

Tálaláskor elhelyezem a tányéron az egyik halszeletet, és a zöldségek felét. (A kukoricát és a paradicsomot kettévágtam.) Kevés apróra vágott kaliforniai paprikával, petrezselyem levéllel és egy citromkarikával dekorálom.

Megjegyzés

A busa viszonylag jellegtelen ízét nagyon feldobja a sok, különféle zöldség, a tányérunk is szép színes lesz tőlük. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss