A halfilét kettévágom, beirdalom, sózom, borsozom, csöpögtetek rá citromlevet. Félreteszem.
A sárgarépát és a fehér spárgát megpucolom. A krumplit és a spárgát felteszem főni, később hozzáadom a fehér spárgát, végül a zöld spárgát. A főtt kukoricára rátekerem a bacont.
Egy grill serpenyőbe öntök kevés olajat, és megpakolom zöldségekkel, fűszerezem, és elkezdem sütni. Ami már megsült, azt kiveszem, félreteszem, és belerakom a maradékot. A végén a halat is meggrillezem, a bőrös oldalával kezdve.
Tálaláskor elhelyezem a tányéron az egyik halszeletet, és a zöldségek felét. (A kukoricát és a paradicsomot kettévágtam.) Kevés apróra vágott kaliforniai paprikával, petrezselyem levéllel és egy citromkarikával dekorálom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre