Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillcsirkés kuszkuszsaláta

MME MME
2 3/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítése: A grillcsirkét besózzuk, ropogósra sütjük.

A kuszkuszt 4 dl forró, sós vízzel leforrázzuk, és lefedve 15 percet állni hagyjuk.

A paprikákat sütőben megsütjük, lehúzzuk a héjukat, apróra vágjuk. A paradicsomot és az újhagymát összevágjuk, majd a kuszkusszal összeforgatjuk.

A csirkét szálaira tépkedjük, ezt is a salátához keverjük. Olívaolajjal, ecettel meglocsoljuk, és az apróra vágott petrezselyemmel összeforgatjuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, további érdekességeket és fotókat a recepttel kapcsolatosan itt találsz! >>>

Fotó: Győrfi Viki - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss