Elkészítés: 25 dkg cukrot megolvasztunk, hozzákeverjük a 25 dkg egész diót. Vigyázzunk, nehogy megégjen. Vajazott deszkára borítjuk, ellapogatjuk, hogy könnyen törhető legyen. Száradás után húsdarálón vagy diódarálón ledaráljuk. A 25 dkg olvasztott margarinba folytonos keverés mellett belefőzzük a 6 tojás sárgájával kikevert 25 dkg cukrot. Megfőzzük. Hűlés után beleöntjük a darált cukros diót, összekeverjük. A tortalap felét egymás mellé szorosan lerakjuk, ráöntjük a tölteléket, majd ráhelyezzük a maradék ostyalapokat. Kicsi száradás után fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre