Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Görög joghurtos-gombás penne

default user icon

Hozzávalók

  • 1 ek olívaolaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 6 fej gomba
  • 2 db paradicsom
  • 4 bögre spenót
  • 1/2 bögre marinara szósz
  • 40 dkg penne
  • 1/3 bögre görög joghurt
  • 1/4 bögre parmezán
  • bors

Elkészítés

    1. Egy nagy serpenyőben olívaolajat melegítünk, majd a belereszeljük a fokhagymát. Két perc után hozzáadjuk a felszeletelt gombát, az apróra vágott paradicsomat, a sót és a borsot.
    2. Öt perc elteltével a serpenyőbe tehetjük a spenótot és további két percig lefedve főzzük. Ezután beleöntjük a marianara szószt, jól összekeverjük és lehúzzuk a serpenyőt a tűzről.
    3. A görög joghurtot ráöntjük a korábban már kifőzött pennére. Ezután a zöldséges ragut is ráöntjük, és jól elkeverjük.
    4. Alacsony lángon 2-3 percig melegítjuk, majd reszelt parmezánnal tálaljuk.

    Olaszos tészta egyszerűen

    tejszínes rakott penne

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin