Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gordon Ramsay úgy elmaszkírozta magát, hogy nem ismertük fel

default user icon
MME
Gordon Ramsay remekül főz, kiválóan kiabál és hamarosan ötszörös apuka lesz. Most pedig az is kiderült, hogy remekül tudja álcázni magát, ha éttermeket kell lebuktatnia.

Gordon Ramsay új műsora a második évadához érkezett. Látszólag itt is kiabálva próbálja megmenteni a csődközelben lévő éttermeket a világsztár séf, azonban több csavart is beültettek a műsorba a készítők. "Mivel a műsorba jelentkező vendéglátósok számítanak az érkezésemre, amikor meglátnak, a lehető legjobb oldalukat szeretnénk megmutatni, még akkor is, ha az nem fedi a valóságot. Szóval az új évadban álcáztam magam"- mondja a videóban Ramsay, aki többek között rendőrnek, kamionosnak, drukkernek, de még nyugdíjas hölgynek is beöltözött azért, hogy leleplezze az éttermeket. A másik promóban pedig azt is kiemeli, hogy nehéz az ő "jellegzetes" arcával elvegyülnie a vendégek között, hiszen 15 éve van képernyőn az Egyesült Államokban.

 

"Átalakíthatom én az étlapodat, kaphat az éttermed új, stílusos kinézetet, de ha te, és a te hozzáállásod nem változik, akkor le kell lakatolni a bejáratokat" - mondja az egyik előzetesben Ramsay egy étterem tulajdonosnak. Ramsay arra vállalkozott, hogy 24 óra alatt tegyen csodát, olyan helyeken, ahol ilyen undorító dolgokat talált:

GORDON RAMSAY ÚJRA APA LESZ! ÉRKEZIK AZ 5. GYERMEKE

Ezek is érdekelhetnek

Friss