Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gordon Ramsay bevállalta, megkóstolta a bikatököt

default user icon
MME
Akasztják a hóhért! Lehet, hogy Gordon Ramsay megbánta, amikor igent mondott James Corden felkérésére. A sztárséf "felelsz vagy mersz" játékot játszott a népszerű televíziós showman műsorában, ahol bizarr ételeket kellett ennie, ha nem akart válaszolni valamelyik kérdésre.

Terülj, terülj asztalka várta Gordon Ramsayt az egyik legnépszerűbb amerikai talk showban. Csak éppen James Corden a The Late, Late Showban nem éppen olyan ételekkel várta a sztárt, mint amilyeneket ő felszolgál a vendégeinek. Az ételeket látván Ramsay aligha gondolta azt, hogy van itt minden, ami szem szájnak ingere.

A körasztalon ugyanis olyan "finomságok" sorakoztak, mint például lazac jégkrém, csiliszósz, tehén nyelv, bikatök, vagy éppen a magyarok által szívesen fogyasztott csirkeláb, és füstölt köröm, ami nélkül a kocsonya elképzelhetetlen. A közönség fel is hördült egy-egy fogás bemutatásánál, Ramsay pedig e fejét fogta.

A sztárszakács csak úgy úszhatta meg a kóstolást, ha válaszolt Corden kérdéseire. Ramsay azt a kérdést még bevállalta, hogy szerinte ki a legjobb három szakács.

- Wolfgang Puck, Jamie Oliver és Bobby Flay - mondta Ramsay, aki arra már nem volt hajlandó válaszolni, hogy ki az a sztár, akit nem látna viszont az éttermében.

Ramsaynek emiatt ennie kellett, még pedig bikatököt. Biztos, ami biztos James Corden még megküldte egy kis csiliszósszal az ételt, hátha jobban ízlik a sztárnak. Hogy, hogyan reagált Ramsey, amikor szájába vette az első falatot? A válaszért érdemes megnézni a videót, de elöljáróban eláruljuk, annyira nem jött be neki.

TÖBB, MINT 20 KILÓTÓL SZABADULT MEG, ÉS ELKÉPESZTŐEN KIGYÚRTA MAGÁT GORDON RAMSAY! >>> 

 ÍGY REAGÁLT GORDON RAMSAY, AMIKOR MEGKÉRTÉK: KOKAINNAL SZÓRJA MEG A SZUFLÉT >>> 

 DURVA! EZT TÉNYLEG MEGESZIK? EZEK A FÖLD LEGBIZARRABB ÉTELEI II. >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss