Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Göngyölt máj

default user icon
7 3.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg szárnyasmáj (csirke vagy pulyka)
  • zsálya
  • bors
  • göngyöléshez bacon vagy cukkini, padlizsán

Elkészítés

    Elkészítés: A májat megtisztítod, sózod, borsozod, zsályával megszórod (ha friss zsályaleveled van, azt egészben simítod rá a májra a göngyöléskor), majd baconbe tekered, fogpiszkálóval összetűzöd. Ha a zöldséges változatot készíted el, a vékony, hosszú szeletekre vágott padlizsánt és cukkinit blansírozd előtte, hogy ne roppanjon el a göngyöléskor. A májgöngyölegeket kiolajozott tepsibe teszed, és 15 percig sütöd.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

CSONTGUMMI
MEGCSINÁLOM!!!!!
konyhanna
Igen, a majorannás is nagyon finom :) Blansírozás=pár perces forrázás
Gincicu
Én is kankalin receptje szerint szoktam elkészíteni, de én még bőségesen meghintem karikára vágott hagymával is a tepsibe fektetett, bebugyolált májat.
kankalin.
..én majorannás borsban forgatom a májakat (csirke) aztán baconba tekerem , megtűzöm fogpiszkálóval és kisütöm .Hidegen , melegen nagyon finom !
computerocska
Igen, forrázás 1-2 percig.
computerocska
Igen, forrázás 1-2 percig.
nijntje
Lehet, hogy tudatlan es sotet vagyok, de mi az a blansirozas??? Forrazas?

Hasonló Receptek

Magazin