Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és grillfűszerrel megszórjuk.
A sajtot lereszeljük. A kolbászt, az újhagymát és a paprikákat apró kockákra vágjuk, és összedolgozzuk a sajttal. A tölteléket elosztjuk a kiterített karajszeleteken, majd a hússzeleteket felgöngyöljük. A hústekercseket 2-2 szelet baconba tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor átsült, a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz.
Tetszés szerinti körettel tálalható (sült burgonya, burgonyapüré, rizs, saláták…). Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre