Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Göngyölt karaj gombával töltve

MME MME
60 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal.

A gombát apróra vágjuk, és ízesítve megpároljuk, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, majd a levet
elpároljuk róla.

A hússzeletek közepére vékony csíkban gombát teszünk, tetejére a reszelt sajtot, a hússzeletet felgöngyöljük, hústűvel átbökjük, és bepanírozzuk, majd forró zsírban vagy olajban
megsütjük.

Sütés után a hústűt könnyen kihúzhatjuk belőle. Köretnek rizst és burgonyát is adhatunk hozzá. Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés


Fotó:AS - MME

Ezek is érdekelhetnek