Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehérborssal.
A sajtot és a sonkát 4 egyenlő részre vágjuk. A paprikát szeletekre az újhagymát a csirkemell méretének megfelelő darabokra vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk a sonkából, a sajtból, az újhagymából és a paprikaszeletekből, majd felgöngyöljük. A felgöngyölt csirkemelleket baconszeletekbe tekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. A fóliából kitekerjük, szeletelve tálaljuk tetszőleges körettel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre