Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Göngyölt csirkecomb angolszalonna-köntösben

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 25 dkg trappista sajt
  • 4 szelet angolszalonna

Elkészítés

    1. A csirkecombokat kicsontozzuk, a sajtot rudakra vágjuk és a csont helyére tesszük.
    2. Alufóliára fektetünk egy-egy szelet angolszalonnát, egy-egy csirkecombot, sózzuk és összetekerjük.
    3. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, másnap sütőben puhára sütjük. Rizibizivel, salátával kínáljuk.

      KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS - ISTENI RECEPTEK CSIRKECOMBBÓL >>> 

Megjegyzés

Özv. Tóth Istvánné receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin