Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gondolások tésztája (Pasta del Gondaliere)

MME MME
4.8/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók: 4 személyre:
  • 10 dkg sonka
  • 20 dkg gomba
  • 50 dkg sonkás tortellini
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 dl tejszín
  • 2 evőkanál mustár
  • 3 dkg parmezán sajt

Elkészítés

Előkészítés: Felteszünk vizet forrni. A sonkát csíkokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és feldaraboljuk.
Elkészítés: Bő forró vízben a tortellinit 10–12 percig főzzük, majd leszűrjük, és előmelegített edénybe tesszük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a gombát és a sonkát, és 2 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a tejszínt és a mustárt, sóval, borssal ízesítjük, és további 2 percig pároljuk. A tésztát óvatosan összerázzuk a mártással, és forrón, parmezán sajttal meghintve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss