Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombával töltött rántott camembert

default user icon
1 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg gomba
  • olaj
  • bors
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 kerek camembert sajt
  • 10 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés

    Elkészítés: A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, majd kevés olajon sóval, borssal megpároljuk. A fokhagymát pépesre zúzzuk, és 1 percig együtt sütjük a gombával.

    A sajtokat félbevágjuk, mint a zsemlét, és a sült gombával megtöltjük. Az így előkészített korongokat bepanírozzuk úgy, hogy a bunda tartsa a gombát. Ehhez az utolsó két műveletet ismételjük meg, tehát a tojásba, majd a morzsába kétszer forgatjuk a sajtokat.

    Forró olajban kisütjük a korongokat, és párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

bednem
Valahogy a rántott sajt nem bír lekerülni a családi listáról... Nem is értem miért?! :) Remek recept!

Hasonló Receptek

Magazin