Elkészítés: Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a gombát. Erős lángon lepirítjuk, majd fűszerezzük. Alaplével felöntjük, és puhára pároljuk. Amikor már majdnem jó a gomba, belekeverjük a tejszínt is.
Elkészítjük a sajtmártást: vajon lisztet pirítunk, majd fokozatosan beleöntjük a tejet. Belekeverjük a sajtot is, ami bármilyen általunk kedvelt fajta lehet. Borsozzuk, és kevés szerecsendióval is fűszerezzük.
A kész palacsintákat gombatöltelékkel megtöltjük, és kivajazott tepsibe tesszük. Tejerére kanalazunk a sajtmártásból, megszórjuk még reszelt sajttal, és forró sütőben átsütjük, hogy a sajt aranybarna legyen.
Sajtmártással kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre