Gombával töltött cékla

Hozzávalók

  • 6 db cékla
  • 10 dkg gomba
  • 5 dkg feta sajt
  • 1.5 dl natúr joghurt
  • 2 ek olíva olaj
  • 5 dkg füstölt sajt

Elkészítés

    1. Céklát puhára főzzük, leszűrjük, miután kihűlt megpucoljuk.
    2. Gombát (én gombaszárával készítettem) felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.
    3. Cékla tetejét levágjuk, közepét kis kanállal kivájjuk.
    4. Párolt gombát a céklákba elosztjuk, teszünk bele feta sajtot.
    5. Jénai tálat vajjal kikenjük, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot és kb 15 percig sütjük.

     

Megjegyzés

Diétázóknak kiváló:)

Salamon Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Magazin