Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombával töltött burgonya

MME MME
3 2.7/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, a tetejéről egy vékony kalapot levágunk, a belsejét kivájjuk. Az összeaprított hagymát az olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a pirospaprikát és a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és pörköltet készítünk belőle. A gombát a kivájt burgonyákba tesszük, és a kalapot ráhelyezzük. Tűzálló tálba tesszük, és mellérakjuk a kivájt burgonyadarabokat. A visszamaradt gombapörköltet összekeverjük a Knorr tepsis gombás pulykaszeletek Rafinériával és 3 dl tejszínnel, majd a burgonyákra öntjük. Sütőbe tesszük, és készre sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss